Вести

Hydrodif s.r.o.


Клиентите секогаш на прво место ... барањето максимум и ние ќе бидеме среќни

Hydrodif s.r.o. на базен компанија групи STP група (шпански). Основана во Чешката Република, со цел да се обезбеди подобро и побрзо услуги низ цела Европа, изнаоѓање на срцето на континентот и да ја подобри услуги за корисниците во Централна и Источна Европа.

Ние нудиме решенија за сите базен инсталации - заливот, чистење, осветлување, филтри, пумпи .. и високиот квалитет на инсталациски материјали: PVC опрема и вентили PN 16


Hydrodif s.r.o.
Hydrodif s.r.o. нетрпение очекува да работи со вас!